Kajakktur med guide

På disse turene padler vi i medvind i den fantastiske skjærgården eller tar deg med til kanalene og på Veiholmen. Turene er på ca 4-7 km og vi padler i 3-4 timer. Du må ikke ha padleerfaring for å delta, men vi krever ok fysisk form. Vi padler i moderat tempo, hvis ikke annet er avtalt.

Vi anbefaler at turen kan kombineres med værvandring på fiskeværet Veiholmen, havfiske og havørnsafari.

Priser:
Guide 4 timer 2000,-
Leie av kajakk: 240,-
Leie av tørrdrakt: 240,-

Guide 8 timer 3500,-
Leie av kajakk: 320,-
Leie av tørrdrakt: 320,-

Kajakktur med lunsj ute i det fri

Dette er en fire timers guidet tur i skjærgården rundt fiskeværet Veiholmen. Området er svært skjermet med små kanaler og mange holmer og skjær. De store bølgene er ikke langt unna, men på en trygg avstand.  En spektakulær tur med krystallklart vann og naturens stillhet. Vi serverer lunsj basert på lokale produkter. Denne lunsjen vil åpne øynene dine for bruk av nye ingredienser innen mat. 

 

Passer for grupper fra 4 personer og kan kombineres med værvandring på fiskeværet Veiholmenhavfiske og havørnsafari. Vi hjelper også med overnatting, mat og konferanserom. Ta kontakt for pris og ønsket program.

 

Datoer for online booking for 2018 vil bli tilgjengelig i desember.

 

 

Ved grupper på 4-12 personer kan dere selv bestemme dato og tidspunkt. Ta kontakt på mail eller telefon. Mob: +47 93 44 99 45 or e-mail: smolakajakk@gmail.com