Grunnkurs 2018

Dette er et nybegynnerkurs som går over to dager i Smølas storslåtte skjærgård. Med overnatting på et av Smølas mange flotte overnattingssteder får du ei opplevelsesrik helg og en knallstart på padlekarrieren.

Første dag er det fokus på rednings- og manøvreringsteknikker. Vi prioriterer å være mest mulig i kajakken og gjennomfører mange repetisjoner, – øvelse gjør mester. Til lunsj serveres varm suppe. Alltid populært etter mye aktivitet i vannet.

Andre dag drar vi på tur. Hele skjærgården på Smøla er da disponibel. Hovedfokus denne dagen er å gjennomføre en tur. Vi kommer da innom bl.a. vær og vind, navigasjon, pakking av kajakk og gruppedynamikk. Det blir også tid til rednings- og manøvreringsteknikker underveis. Viktig med ei solid matpakke denne dagen.

Etter endt kurs får alle våttkort med oblat for grunnkurs fra Norges padleforbund. Dette gir deg mulighet til å leie kajakk hos de fleste utleiesteder og medlemskap i kajakklubber. Detaljer om kurset se her.

Pris:
Grunnkurs 1800,- (voksen)
Grunnkurs 1500,- (10-17 år)

Pris:
Kajakkleie 2 dager: 600
Tørrdrakt leie 2 dager: 500

Teknikkurs

Teknikkurs er for deg som ønsker å forbedre manøvrerings- og redningsteknikker etter grunnkurset.

Du lærer flere styreteknikker, øver på vanntilvenning og introduseres for rulla. Målet er å utvikle teknikken din og gjøre deg til en habil padler og utfordre deg i litt urolig sjø. Flere detaljer se her.

Etter endt kurs får alle våttkort med oblat for teknikkurs fra Norges padleforbund. Neste trinn på padlestigen er da aktivitetsleder.

 

Pris:
Grunnkurs 1800,- (voksen)
Grunnkurs 1500,- (10-17 år)

Pris:
Kajakkleie 2 dager: 600
Tørrdrakt leie 2 dager: 600

Rullekurs

Her lærer du enkle, grunnleggende øvelser som må til for å kunne rulle opp med kajakken. Etter kurset går det an å øve selv. Nå kjenner  du prosessen.  De fleste som har tatt dette, har greid å rulle minst en gang på dette kortkurset. For at den skal sitte skikkelig, må det naturligvis øves mer. Vi tar timespris fordi det varierer hvor lang tid hver enkelt trenger.

Vi setter opp rullekurs når du/dere ønsker det. Vi beregner max 2 deltakere pr. instruktør.  Ta kontakt på telefon: 93 44 99 45 eller e-post: smolakajakk@gmail.com

Priser:
Rullekurs 1 time  400,- (1-4 deltakere pr. instruktør)
Leie tørrdrakt       300,-
Leie kajakk            300,-

Introduksjonskurs

Dette er et nybegynner kurs som varer i 2-3 timer, og lærer deg enkel padleteknikk og kameratredning. Passer for deg som er usikker på om du vil like kajakkpadling eller bare vil prøve det.

Vi setter opp introduksjonskurs når du/dere ønsker det. Minimum 4 deltakere for at kurset kan holdes. Ta kontakt på telefon: 93 44 99 45 eller e-post: smolakajakk@gmail.com

Etter endt kurs får du våttkort med oblat for introduksjonskurs.

Priser:
Introduksjonskurs voksen 600,-
Introduksjonskurs barn     500,-
Leie tørrdrakt                       300,-
Leie kajakk                            300,-