top of page

Guidet kajakktur fra Veiholmen

Hver dag kl 10 fra 29. juni.

  • 3 t
  • Voksne 600, barn 400
  • Parkeringsplassen på Veiholmen

Tjenestebeskrivelse

Turen passer for de som aldri har prøvd kajakk til de mer erfarne som vil ha en rolig, sosial tur. Dette er en tre timers guidet tur i området rundt fiskeværet Veiholmen. Fiskeværet ligger langt ute i havet, men er beskyttet av holmer og skjær, perfekt for havkajakk. De store bølgene er ikke langt unna, men i sikker avstand. Opplev det magiske av lydene fra naturen og det krystallklare havet. 
 På parkeringsplassen på Veiholmen møter du guiden. Guiden viser deg grunnleggende padleteknikk og sørger for at du er trygg og komfortabel under turen.

Turen starter med å padle gjennom de smale kanalene i fiskeværet. Vi vil tilbringe litt tid her, slik at du blir kjent med kajakken og kan nyte fiskeværet fra et padlerperspektiv. Deretter beveger vi oss i naturens egne kanaler og kanskje kommer vi oss helt ut til fyret på utsiden av fiskeværet. 
 Vi anbefaler vindtett jakke, cap / buff, crocs / sandaler eller barfot. Sko er mulig, men de blir lett våte. Ta med klesbytte i bæreveske i tilfelle rulling. Anbefaler også kjeks og noe å drikke, det blir en pause underveis. Du vil avslutte den guidede turen ved utgangspunktet; parkeringsplassen på Veiholmen.


Kommende økter


Avbestillingsregler

For avbestilling eller endring av tidspunkt, vennligst kontakt oss på forhånd. Du kan avbryte innen 48 timer før aktivitetsstart uten kostnad. Etter dette må du betale halvparten av beløpet. Hvis du ikke gir beskjed, betaler du full pris. Vi sender ut betalingslenke på mail.


Kontaktinformasjon

93449945

smolakajakk@gmail.com

Smøla kayak, Holbergsveien, Smøla, Norway Located at the barn


bottom of page