top of page

Solnedgangsturer

 

Startsted: Veiholmen eller Smøla kajakk i Steinsøysundet

Linker til padleruter på ut.no:

Steinsøysundet - Hopen - 6km
Veiholmen - Haugjegla fyr
- 5 km

Pdf-kart i A3: kart1, Veiholmen

Leie av kajakk: 3 timer til 300,- pr. person. (inkluderer kajakk, åre og vest), grunnkurs anbefales, men ved fint vær kan vi tillate uten grunnkurs.

Gruppetur med guide: 3 timer til 700,- pr. person, min 4 personer. (inkluderer kajakk, åre, vest og guide). Om sommeren setter vi også opp noen solnedgangsturer ved fine kvelder - lik oss på facebook.

  • Facebook
  • Instagram

Turbeskrivelse

Solnedganger som speiles i et blankt hav er drømmeopplevelsen med kajakk. Vår, sommer og høst kan dette oppleves på nord og vestsiden av øya. Vi anbefaler 4 korte turer.

Veiholmen til Haugjegla fyr - Padle i skjermet farvann det meste av turen - det er et åpent stykke på ca 100 -200 meter til selve fyret du bør unngå hvis det er bølger. Er du usikker så anbefaler vi å dra med guide. Men du får en fin solnedgangstur selv om du ikke padler siste del til fyret. Solnedgang kan sees vår, sommer og høst.

Steinsøysundet til Sundkjeften - Padle de første 500 meterne av ruta Steinsøysundet til Hopen. I Sundkjeften, før du kommer ut på åpent hav, ser du sola går ned i havet fra 15. mai og ut juli. Du kan gå iland på ei lita sandstrand ved markert teltplass på Steinsøya rett ved Sundkjeften. 

bottom of page