top of page

Gruppetur i skjærgården på Smøla

 

Tidspunkt: Dere bestemmer

Hvor: Skjærgården på Smøla. 

Priser: 3 timer: 700,- pr. person

6 timer: 1200,- pr. person

Prisene inkluderer kajakk, åre og vest.

Minimum 4 personer

Ta med venner, familie eller kolleger på padletur. Våre turer inkluderer guide og utstyr. Vi  kjenner skjærgården og står for sikkerheten.

Vi tar deg med rundt fiskeværet Veiholmen eller skreddersyr turer fra 3-4 timer og opp til flere dager. Du må ikke ha padleerfaring for å delta, men vi krever ok fysisk form. Minimum 4 personer. (PS! Det er mulig med færre personer, men det blir samme pris som for 4).

Vi kan også ordne med servering av mat dersom ønske om det.

Den mest populære turen er fra Veiholmen, men vi har fine turer fra Steinsøysundet, Hopen, Dyrnes, Steinsøya, Straumen og Vikan.

Avbestillingsregler

For endring av tidspunkt, vennligst kontakt oss på forhånd. Dere kan endre innen 2 uker før aktivitetsstart uten kostnad. Etter dette må dere betale halvparten av beløpet for å endre. Hvis dere ikke gir beskjed, betaler dere full pris. Hvis en av dere er syk og leverer oss sykemelding, vil personen få refundert beløpet. 

Ved melding om sterk vind, vil vi kontakte dere for å diskutere forskjellige turer etter ferdigheter i gruppa. Vi er opptatt av den gode opplevelsen og presser derfor ikke gjennom turer dersom vinden er for sterk. Ved avlysning betaler dere naturligvis ingenting. 

bottom of page