Gavekort

Syns du det er vanskelig å finne den rette gaven?  Hva med å gi bort en opplevelse. Vi tilbyr:

Leie av kajakk, 1 dag. Pris: 400,-

Guidet tur 3-4 timer. Pris: 600,-
Fra mai til oktober setter vi opp guidede turer i skjærgården rundt fiskeværet. Tidspunkt for disse turene blir annonsert på smolakajakk.com og facebook/smolakajakk. Kajakkleie er inkludert i prisen.

Leie av guide i 4 timer. Pris: 1500,-
Lei en guide som kjenner skjærgården, og kan stå for sikkerhet og hygge på turen. Beregner ca. 8 personer pr. guide. Den mest populære turen vår er Veiholmen til Haugjegla fyr. Prisen inkluder ikke leie av kajakk.

Grunnkurs. Pris: 1800,-
Dette er et nybegynnerkurs som går over to dager i Smølas storslåtte skjærgård. Prisen gjelder kun kurset. Dersom du ikke har tørrdrakt eller kajakk, må dette leies. Pris for leie av kajakk: 600,-, Tørrdrakt 500,-. Samlet pris for både kajakk og tørrdrakt: 1000,- 

Teknikkurs. Pris: 1800,-
Teknikkurs er et 2 dagerskurs for deg som ønsker å forbedre manøvrerings- og redningsteknikker etter grunnkurset. Målet er å utvikle teknikken din og gjøre deg til en habil padler og utfordre deg i litt urolig sjø. Pris for leie av kajakk: 600,-, Tørrdrakt 500,-. Samlet pris for både kajakk og tørrdrakt: 1000,- 

Betal med Vipps
Søk opp Smøla kajakk på Vippsappen, trykk på meny og velg aktivitet og antall. I kommentarfeltet i handlekurven fyller du inn navn på den som skal ha gaven og adressen vi skal sende gavekortet til.

Betal med faktura
Send oss navn på den som skal ha gaven, adressen vi skal sende gavekortet til. og mailadressen vi skal sende faktura til.