IMG_1932

Kristine & Anders

Kristine & Anders flyttet til Smøla sommeren 2013. Kristine er født og oppvokst på Smøla og jobber som sykepleier. Hun er aktivitetsleder gjennom Norges Padleforbund. Anders er fra Rissa og har videregående kurs hav i NPF-kursstige. Han jobber også som lærer i kulturskolen og på ungdomsskolen.

sq9l20s1Q82AE9uegELldA_thumb_7bc5

Dave

David Bethwaite, opprinnelig fra Skottland, bor nå på Smøla og jobber som mekanikker. Han har vært kajakkinstruktør siden 2003 i Storbritannia, Frankrike og Sør-Afrika, og startet med Smøla kajakk i 2016. Instruktørkurs har han gjennom British Canoe Union og Norges Padleforbund.

_DSC0359

Elin

Elin er fra Smøla og prøvde kajakk for første gang våren 2014. Hun ble hekta! Hun tok grunnkurs og teknikkurs i løpet av 2014. 3. mai 2015 bestod hun aktivitetslederkurset.

torill

Torill

Torill Ringsø, født i Bergen, men tilbragte alle barndommens somre på Smøla. Hennes far er fra Dyrnes. Hun bor i Trondheim, og er medlem av Trondhjems kajakk-klubb. Der har hun også fått sin padleskolering gjennom en del år. Torill har videregående kurs hav i NPF-kursstige.